Твій акаунт
Скільки ми зберігаємо дані
CV і версії зберігаються, доки ти користуєшся акаунтом. Якщо не входити 24 місяці, ми видаляємо акаунт з усім вмістом — напишемо за 30 і за 7 днів, а один вхід його збереже.
Видалити все
Видаляє акаунт і всі його дані одразу й назавжди. Писати в підтримку не треба.
CV і завантажені тексти, вакансії, перевірки й бали, твої відповіді й профіль досвіду, версії CV з їхніми статусами й нотатками, файли PDF/DOCX, live-посилання та їхні перегляди. Вихід станеться на всіх пристроях.